Despre noi

Companie

MISIUNEA noastră este aceea de a readuce în atenția oamenilor beneficiile folosirii plantelor în scop terapeutic.

Așa cum spunea și Maria Treben: “Mă străduiesc să atrag atenția oamenilor nu numai asupra plantelor medicinale și asupra efectului lor, ci înainte de toate asupra atotputerniciei Creatorului, în ale cărui mâini viața noastră se află la adăpost și de care El hotărăște.”

VIZIUNE: Oameni mai sănătoși.

Valori

Cum a început

Pandemia” a produs schimbări în viețile multor oameni și inclusiv în a noastră. În timp ce ne gândeam la sosirea neașteptată a Covid-19 în Martie 2020, ne-am îndreptat atenția către cartea Mariei Treben – „Sănătate din farmacia Domnului”. 
 
Citind frumoasele experiențe ale oamenilor care au fost vindecați cu ajutorul plantelor medicinale și bineînțeles, prin voia Creatorului, am realizat că avem printre noi o comoară ce a fost încetul cu încetul îngropată: „plantele de leac”. Așadar, ne-am hotărât să dezgropăm comoara și, uite-așa, am pornit într-o aventură neașteptată 😊
 
Am recurs la sfaturile Mariei Treben de mai multe ori și acestea au dat rezultate bune, chiar foarte bune. Am căutat de asemenea să vedem dacă Micul Bitter Suedez se găsește în formula de 11 plante. Tot cercetând am ajuns în Germania și am început să folosim produsele după formula originală. Pe noi ne-a ajutat și de aceea am hotărât să împărțim bucuria cu oamenii din jurul nostru.
 
Oricine poate încerca, lăsând la o parte pentru o clipă, scepticismul.
 
Oana & Daniel